Последни публикации

Първият самолетен билет

Първият самолетен билет

Направете този подарък на себе си и семейството си, а ние ще се погрижим да пътувате комфортно, помагайки Ви да изберете перфектния куфар, раница или аксесоар, които ще превърнат пътуването в приказка! В наши дни всеки човек си мечтае за едно далечно и вълнуващо пътуване. Без значение дали ще е до Ню Йорк, или Лондон, разходите за билети са огромни или поне така мислеха доста хора преди нискотарифните компании да се настанят трайно на пазара и търсачките на евтини билети да станат толкова популярни и мощни. В момента е изключително лесно и достъпно да осъществите своята мечта – да посетите страната, за която мечтаете от дете, прекарвайки една незабравима екскурзия, изпълнена с много прикл..

SixTrips | 2219 преглед/а | 0 коментар/а

Проблем: Британските олимпийци пътуваха с еднакви куфари и сакове

Проблем: Британските олимпийци пътуваха с еднакви куфари и сакове

Най-големият проблем на олимпийците от Великобритания възникна не по време на игрите в Рио, а при завръщането им на Острова. Всички те се оказаха с еднакви куфари и сакове и срещнаха огромно затруднение да открият вещите си на лентата на багаж. Някои от тях се оплакаха в социалните мрежи, като гребеца Алекс Грегъри, например. Той сподели няколко снимки в туитър, показващи огромното количество чанти и куфари, които са напълно еднакви: Anyone seen my red bag? @TeamGB #Olympics pic.twitter.com/R7NvpH1zrV — Alex Gregory (@AlexGregoryGB) 23 август 2016 г. Сребърният медалист по уиндсърф Ник Демси пък изронично споделя: "Моят е червеният!!". Mine's the red one!! pic.twitter..

SixTrips | 801 преглед/а | 0 коментар/а

Чудесни новини! Wizz и Ryan с нови дестинации!

Чудесни новини! Wizz и Ryan с нови дестинации!

Няма как да не изразим огромното си задоволство от факта, че Ryan Air най-накрая ще кацне на летище София! Първата линия, която откриват е София - Лондон /Станстед/. Полетите започват от месец Май на следващата година, а ние силно се надяваме това да е само една крачка от разширяването на мрежата им от полети от и за към нашата столица. Прекрасната новина бе съобщена и на официалния им сайт като бе оповестено също, че продажбата на билети започва от 00:00ч. на 10 Август на промоционална цена от 20 паунда! Знаете до момента, че те летяха само от „Градът под тепетата“ като  за съжаление намалиха обслужващите линии драстично, вероятно заради лошото сътрудничество между ле..

SixTrips | 1476 преглед/а | 0 коментар/а

Новият стандарт за размери на ръчен багаж "Cabin OK"

Новият стандарт за размери на ръчен багаж "Cabin OK"

Преди десетина дни Международната асоциация за въздушен транспорт "IATA" съгласува нови препоръчителни размери за ръчен багаж наречени "Cabin OK". За ужас на всички пътуващи бяха гласувани нови по-малки размери за багажа, който можете да вземете със себе си в самолета - 55х35х20см. Това решение срещна голям отпор у милионите пътници, които отправиха обвинения, че намаляването на размера е свързано с интереси на приозводителите на куфари и авиокомпаниите, целящи събирането на повече приходи. Всъщност тази препоръка бе изготвена с помощта на авиопроизводителите и цели максимална ефективност при използване на багажното пространство в салона на самолета и възможност за побирне на ръчния..

SixTrips | 2410 преглед/а | 0 коментар/а

Топ 10: Обиколка из средновековните замъци на Европа

Топ 10: Обиколка из средновековните замъци на Европа

„От кулата на замък, благородна млада дама махнала с бялата си кърпичка на своя любим рицар. Той с оседлан породист кон и жезъл в ръка се спуснал по каменния мост, за да спази своята принцеса“. Така започва почти всяка приказка, а ако и вие желаете да се потопите в магията на една такава, но за реални места и замъци в Европа, заповядайте с нас на виртуално пътешествие. Понякога романтични, понякога зловещи средновековните замъци в Европа предизвикват осезаемо усещане от меланхолия и чудатост. Техните древни камъни преливат с мистерия и история, понякога дори напомнят пожълтели древни учебници. Каменните вековни постройки са оживявали в миналото, а стени и зидове са удържали множество. ..

SixTrips | 2219 преглед/а | 0 коментар/а

Wizz Air с 5 нови линии от София

Wizz Air с 5 нови линии от София

Лилаво-розовите ни приятели от WizzAir официално обявиха 5-те си нови линии, които стартират от средата на месец септември. Докато конкурентите им масово намаляват броя на линиите, които обслужват от столицата ни, то унгарците продължават стремоглаво напред, въвеждайки в системата си някои доста интересни европейски дестинации, до които до момента нямахме достъп с нискотарифна авиокомпания. Първата отправна точка от софийското летище е Женева. Не много отдавна ви съобщихме за новооткритата линия от Ниш до Базел. Сега вече софиянци ще пътуват и до западната част на Швейцария - Женева. От 14 септември, Женевското езеро вече ще бъде само на около 160 лева път (двупосочно). Т..

SixTrips | 1308 преглед/а | 2 коментар/а

Практичен съвет когато преспивате при половинката

Практичен съвет когато преспивате при половинката

Попаднахме на един много интересен клип, показващ бърз и много практичен начин за приготвяне на багаж от първа необходимост и нямаше как да не споделим тази гениална идея с вас. Под багаж, разбирайте само най-необходимото: тениска, бельо, чорапи и четка за зъби. Всъщност ако носите повече от това, то тогава може би трябва да започнете да се притеснявате за себе си... И така... Това е начин да вземете всичко необходимо със себе си, побирайки го в една малка чантичка, без да се забелязва, че сте наблъскали  толкова неща в нея. Така, освен че ще разполагате с нужните вещи, ще успеете и да впечатлите своята половинка. Ето как става номерът: Елементарно, нали? Не..

SixTrips | 1626 преглед/а | 1 коментар/а

Вижте как изглеждат новото поколение куфари

Вижте как изглеждат новото поколение куфари

Омръзна ли ви да се притеснявате, когато пътувате, че куфарът ви може да бъде загубен някъде по летищата? Или пък всеки път, когато бързате да хванете самолета, в последния момент да се сещате, че не сте заредили телефона си? Ами треперенето на чек-ин-а на летището, че можете да се окажете със свръх багаж и ще трябва да плащате допълнително, а се прибирате от почивка и сте изхарчили всичките си пари? Много от споменатите проблеми ще останат в миналото, защото тези момчета са създали перфектния баланс между съвременни технологии и добрата стара концепция на куфарите, която всички ние познаваме и използваме. Но нека все пак ви запознаем с проекта и създателите му от самото му нач..

SixTrips | 2411 преглед/а | 0 коментар/а

"Google Translate" с нова функция за пътуване

"Google Translate" с нова функция за пътуване

Ако попаднете в чужда държава, вече няма да имате абсолютно никакви проблеми с езиковата бариера, защото чрез приложението можем да си превеждаме табели, менюта в ресторанти и всякаква друга полезна информация, която ни е необходима. Това е чудесна новина за нас, пътешествениците. За да прочетете в реално време една табела, например, е необходимо само да отворите приложението на мобилното устройство, да заснемете обекта и да маркирате с пръст върху екрана текста, който жеалете да преведете, Гугъл транслейт ще свърши останалото. А най-хубавата новина е, че не е необходим интернет. Работи в реално време офлайн. За момента "Word Lens" функцията е разработена само за превод от френски, нес..

SixTrips | 1992 преглед/а | 1 коментар/а

EasyJet и Wizz Air с ударни новогодишни намаления!

EasyJet и Wizz Air с ударни новогодишни намаления!

WizAir и EasyJet днес пуснаха новогодишните си отстъпки! Очевидно това се превръща в традиция на тази дата. Ето какви са те: Wizz Air Днес (08.01.2015г.) лилавата нискотарифна компания Уиз Еър отново пусна 20 процентово намаление, важащо за всички полети и дестинации! Не е задължително да сте член или да закупувате Wizz Discount Club. Тези от Вас, които използват Wizz Discount Club, могат да използват днешната промоция като допълнителна отстъпка. Офертата важи само днешния ден, за това ако имате интерес, то ще трябва да побързате с избора си на дестинация. EasyJet Оранжевата им конкуренция пък, обяви своята 20% отстъпка, която отново е валидна за всички полети и дестинации,..

SixTrips | 1331 преглед/а | 0 коментар/а
SixTrips.com Travel Store Design: LuboUzunov | © 2014-2017- SixTrips.com All Rights Reserved