от SixTrips | Публикуван в Любопитно | Все още няма коментари | 802 прегледа на тази публикация

Най-големият проблем на олимпийците от Великобритания възникна не по време на игрите в Рио, а при завръщането им на Острова.

Всички те се оказаха с еднакви куфари и сакове и срещнаха огромно затруднение да открият вещите си на лентата на багаж. Някои от тях се оплакаха в социалните мрежи, като гребеца Алекс Грегъри, например. Той сподели няколко снимки в туитър, показващи огромното количество чанти и куфари, които са напълно еднакви:

Сребърният медалист по уиндсърф Ник Демси пък изронично споделя: "Моят е червеният!!".

А ето и едно видео направено от състезателката по гимнастика Беки Дауни, в което тя показва, колко е сложна ситуацията на спортистите.

Как бързо и лесно да решим този проблем?

Именно поради тази причина ние от SixTrips.com винаги изпращаме поръчаните от Вас куфари с подарък етикет за багаж. Освен че куфарът Ви ще бъде надписан и при загубване по-лесно ще бедете открити на посочените координати, за да Ви върнат багажа, етикетът играе важна роля и за бързото откриване на куфарите и чантите ви върху транспортната лентата на летището.

Освен етикетче, винаги можете да поставите и колан за багаж, който също би бил толкова полезен. Друг вариант е просто да завържете една цветна лентичка на Вашия куфар. Можете да разгледате и аксесоарите за багаж, които предлагаме. Сред тях със сигурност ще откриете нещо полезно, което да откроява багажа ви от този на останалите.

И не на последно място - съветваме ви да не избирате куфари и чанти в обичайните цветове като сиво и черно. Днес са на мода свежите цветове. Ние предлагаме стоки с много разнообразни и красиви цветове, които със сигурност ще Ви отличат от останалите, а това никак не е за подценяване.

И не забравяйте, че винаги можете да ни потърсите за съвет. С голямо удовоствие ще отговорим на всичките Ви въпроси!

Коментари (0)

Напиши коментар

Вашето име:


Оценка: Лоша           Добра

Моля, въведете кода от картинката отдолу:
Вашият коментар: Забележка: HTML не е разрешен!
SixTrips.com Travel Store Design: LuboUzunov | © 2014-2017- SixTrips.com All Rights Reserved