Качествените продукти на "Puccini" - Полша са тук!

Една от най-качествените марки куфари, чанти, раници, портфейли и аксесоари за първи път стъпи на българския пазар, благодарение на SixTrips.com!

В продължение на няколко месеца с огромно нетърпение очаквахме този момент когато ще Ви съобщим новината, и тя вече е факт: PUCCINI е вече тук, а официален представител и дистрибутор за България сме отново ние!

Марката "Puccini" /Пучини/ е всеизвестна с нейното отлично съотнешение цена-качество. Горди сме, че тя е в нашия склад и ще я представим първо тук в SixTrips.com!
За пореден път ще Ви докажем, че не най-голямото разнообразие от продукти при нас ни прави №1, а това, че ние си разбираме от работата, вършим я с удовостлие и продължаваме да държим тясна връзка между нас и хилядите ни клиенти всеки ден.

Поетапно ще качваме новите продукти от този бранд, като първо разбира се по традиция ще ги представяме в нашата фейсбук страница.

Съвсем скоро ще добавим и "Puccini" в нашата B2B търговска мрежа за верните ни партньори, с които работим от доста дълго време и сме изградили взеймно доверие помежду си. И все пак, ако Вие сте търговец и работите също толкова сърцато като нас, то не се колебайте да се свържете с колегите от отдел продажби чрез посочените в сайта начини за връзка. Ние сме отворени към нови хоризонти и бизнес отношения постоянно!

Очаквайте още много прекрасни новини и нови производители тук при нас съвсем скоро!

SixTrips.com - Вземи частица от нас със себе си когато пътуваш!

SixTrips.com Travel Store Design: LuboUzunov | © 2014-2017- SixTrips.com All Rights Reserved