Внимание! Празнично работно време!

Онлайн магазин SixTrips.com ще бъде със специално работно време по време на Великден и Гергьовден!

Уважаеми клиенти,

Във връзка с предстоящите празници няма да изпълняваме поръчки в дните около Великден - от 29.04 до 2.05 вкл., както и по време на събралите се почивни дни около Гергьовден - от 6.05 до 8.05 вкл. Всички поръчки направени в тези дни, ще бъдат обработвани и изпращани в първия работен ден.

Поръчките с избран начин на доставка "до врата" (адрес на клиента) направени на 28 април и на 5-ти май, ще бъдат получавани от Вас в първия работен ден. Изключение правят тези, за които изрично сте изискали услугата "Приоритет" включваща таксата 2.50лв към куриерска фирма "Еконт Експрес", те могат да бъдат получавани на следващия ден (петък).
Поръчаните от Вас продукти с избрана доставка "до офис" остават непромемени и съответно могат да бъдат получавани в петъка преди Великден и на Гергьовден до 15:00 часа.

В случай, че имате въпроси, ние сме на разположение!

И не забравяйте да ни посетите и в нашата фейсбук страница, където периодично ще Ви анонсираме много празнични намаления, нови продукти, както и една специална изненада, която готвим от месеци предназначена специално за най-запалените пътешественици!

SixTrips.com Travel Store Design: LuboUzunov | © 2014-2017- SixTrips.com All Rights Reserved