Луксозен куфар за ръчен багаж Delsey Chatelet

Луксозен куфар за ръчен багаж Delsey Chatelet
519.00 лв
Код: ds-166980106
Наличен
Безплатна доставка
Доставяме от 24 до 48ч. освен ако в описанието на продукта не е зададено друго
БЕЗПЛАТНА доставка над 150.00 лв.
30% отстъпка от стойността на доставката
Тест и преглед преди заплащане
До адрес или офис на "Еконт"
Всички цени в сайта са с включено ДДС

ОПИСАНИЕ

При покупка на куфар получавате подарък

Този модел „Chatelet“ на световноизвестната френска марка Delsey е един от най-луксозните, които се предлагат на пазара.

Той е с 10-годишна международна гаранция и е един от малкото куфари, разполагащи със спирачки на колелата си. Този негов отличителен белег е изключително полезен, когато оставите куфара върху наклон, в автобуса или в метрото. Бъдете сигурни, че той няма да Ви се изплъзне където и да се намирате, а най-големият му плюс е в това, че тази технология дава възможност куфарът да може да се придвижва и на две колела, когато настилката е лоша. Спирачките се активират само чрез едно завъртане. При движение куфарът е максимално безшумен.

Отличава се също така и по уникалния си сериен номер, изписан на специална плочка на гърба, с който много по-лесно можете да откриете и да идентифицирате куфара си в случай че бъде загубен.

Изработен е от качествен стопроцентов Makrolon® поликарбонат. Има иновативен дизайн с изчистени линии. Този модел е в цвят шоколад, гарниран със светла кожа. Подходящ е за всякакви случаи.

Разполага също с: две кожени дръжки за носене в ръка - отгоре и отстрани, разтяща се  на степени дръжка, здрави и удобни за хващане ципове и вградена заклющваща се система по американския стандарт TSA.

От вътрешната страна е облицован в луксозна брандирана червена подплата. Съдържа сгъваема закачалка за дреха, калъфи за разделяне на багажа, презрамки за пристягане на съдържанието, голям мрежест джоб за аксесоари и отделение за дрехи, които жеалете да предпазите от намачкване.

Куфарът е подходящ за ръчен багаж при пътуване с повечето авиокомпании. Има размери:
- 55х35х25см с колелата;
- 50х35х25см без колела.

Има вместимост от цели 43.8л. и тежи 3.4кг.

   ►   Този артикул има видео описание, вижте го в следващия таб на продукта "Видео".

Провери размера за <span data-tippy='' data-tippy-size='large' title='Това е багажа, който можете да вземете със себе си в самолета. Той е силно ограничен от всяка авиокомпания като големина, тегло и дори вещи, които да вземете с Вас от съображение за сигурност. Всяка авиокомпания има свои изисквания за ръчния багаж и Вие сте длъжни да се съобразите с тях, в противен случай ще Ви се наложи да заплатите допълнителни такси и багажът Ви да отиде в багажното. Ръчният багаж е безплатен в по-голяма част от случаите. Можете да видите изискванията на всяка авиокомпания при нас, когато цъкнете на бутончето със самолетчето на даден продукт.' class='toolTipExplain'>ръчен багаж</span>

Спецификация

Тегло
3.4 кг.
Цвят
шоколад
Обем
43.8 л.
Подходящ за
ръчен багаж
Размер
55 см.

МНЕНИЯ

Сходни продукти