Връщане на продукти

Актуално
Връщане на продукти

Ако не сте удовлетворени от продуктите, които сте получили от нас, можете да ги върнете обратно по някои от изброените по-долу начини в рамките на 14 дни от датата на получаване:

  • При получаване пред куриера, използвайки услугата "Тест и преглед";

Когато куриера пристигне при Вас с поръчката или се намирате в офис на куриерска фирма "Еконт Експрес" за получаване, ще можете да прегледате и тествате всички заявени артикули, и след това да заплатите стойността им. Ако поръчаното не отговаря на очакванията Ви, е необходимо просто да върнете пратката, заплащайки всички разходи по доставката за връщане.

  • Ако вече сте получили и заплатили поръчката си, то в рамките на 14 дни от датата на получаване, можете да я върнете към нас и ние ще възстановим стойността на поръчката.

За целта и необходимо е да се свържете с нас на посочените в сайта начини за връзка. Да ни предупредите, че желаете да върнете поръчката си и ние ще Ви обясним подробно как точно става това: Изпращате продукта или продуктите в запазен търговски вид, с всички налични опаковки и закачени етикети, чрез куриерска фирма "Еконт Експрес", предоставяте ни Ваша банкова сметка по имейл, на която да възстановим паричните средства и веднага след като получим продукта обратно и се уверим в цялостта му, възстановяваме сумата обратно и задължително се свързваме с Вас за да Ви предупредим, че сме сумата е възстановена. Доставката по връщането, трябва да бъде поета от клиента, желаещ да върне продукта!

Ние от фирма "Интерама" ЕООД и по-конкретно онлайн магазин SixTrips.com, не носим отговорност и можем да откажем възстановяване на сума по поръчка в следните случаи:

  • Ако на своя глава използвате различна от посочената куриерска фирма - "Еконт Експрес";
  • Ако сте адресирали пратката до адрес или различен от посочения офис на Еконт - "София Дружба 1";
  • Ако не бъдем предупредени за желанието Ви да върнетете поръчката си обратно. В случай, че пратката с артикулите е вече изпратена от Вас;
  • Ако върнатият продукт няма подходящ запазен търговски вид (т.е. при повреда, издраскване, изцапване, счупване, без етикети или с откъснати такива, без опаковка и т.н.);
  • Ако вече са изминали 14 дни от датата на получаване;
  • Ако върнатата пратка не е със заплатена доставка от подателя/клиента! "Интерама" ЕООД и по-конкретно онлайн магазин SixTrips.com, не поемаме разходи за доставки за връщане на продукти. Изключение се прави само тогава, когато е предявена рекламация, поради доказан производствен дефект, извършваме гаранционно обслужване или е налична друга уговорка между нас и клиента.

 

Моля, имайте впредвид, че връщането на продукти отново към нас става само и единствено чрез куриерска фирма "Еконт Експрес", а суми възстановяваме само и единствено по банков път! При наличието на фактура, издаваме кредитно известие.

 

Ако имате още въпроси по процедурата за връщане на продукти, потърсете ни. На разположение сме за Вас!