За нас

За нас
За нас

 

Здравейте,

Ние сме сплотен екип, чието хоби е пътуването по света. Нашата цел е да направим пътуването Ви възможно най-комфортно и практично, предлагайки стоки на цени без конкуренция. Ние знаем какво означава перфектна ваканция и се стремим да постигнем точно това, а именно нашите клиенти да бъдат удовлетворени от пътуването си.

При нас ще намерите голямо разнообразие от куфари, чанти, сакове, раници, бизнес и пътни чанти, чанти за лаптоп, калъфи за таблети и телефони, GPS устройства, плажни кърпи, чадъри, портфейли, колани и огромен избор от аксесоари за пътуване, които ще направят Вашето пътешествие или почивка на плажа незабравимо.

Тук ще откриете световноизвестни марки, затвърдили лидерските си позиции на световния пазар през годините. Някои от които можете да откриете само при нас.

За нас Вие винаги сте на първо място, и ако не останете доволни от продукта, който сте поръчали или той не отговаря на очакванията Ви, спокойно можете да се свържете с нас в срок от 14 дни и ние ще го заменим или ще възстановим сумата.

Пазарувайки от нас, Вие можете да бъдете сигурни кой стои от другата страна на онлайн магазин SixTrips.com, а именно фирма "Интерама" ЕООД. Ние работим на светло, спазваме българските закони, уважаваме правата на потребителя и се стремим нашите клиенти да останат максимално доволни. И затова, ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите, защото ние сме професионалисти и сме на линия всеки ден за Вас.

Нашият онлайн каталог с предлаганите продукти и брандове се увеличава всеки ден. Стремим се да станем лидери на пазара в тази област и заедно с Вас ще го постигнем!

Приятни минути със SixTrips.com!

Контакти

Адрес: гр. София, ж.к. "Дружба"
Телефон: 0876 388 186
Имейл: office@sixtrips.com

Работно време

За консултации и поръчки по телефона:
Понеделник - Неделя: 10:00ч.-18:00ч.
Изпращаме: от понеделник до събота

Фирмени данни

Фирма: Интерама ЕООД
ЕИК: 203269253
Булстат: BG203269253
Седалище: гр.София
Адрес на управление: гр.София, Ж.К. “Дружба”
МОЛ: Любомир Симеонов Узунов

Банкови координати

Титуляр: Интерама ЕООД
Банка: Първа Инвестиционна Банка АД
IBAN: BG12FINV91501016321775
BIC: FINVBGSF