Какви мерки предприехме относно разпространието на коронавируса /COVID-19/?

АКТУАЛНО
Какви мерки предприехме относно разпространието на коронавируса /COVID-19/?
Какви мерки предприехме относно разпространието на коронавируса /COVID-19/?

Скъпи клиенти,

 

Ние ще продължим да работим и да сме на Ваше разположение за въпроси и поръчки, въпреки разпространението на коронавирус (COVID-19) и обявеното извънредно положение в страната!

 

За Ваше улеснение, започваме да работим успоредно, освен както е било досега с "Еконт Експрес", и с куриерска фирма "Спиди". По този начин поръчвайки до офис на куриера, ще можете да изберете възможно най-близкия до Вас.

Също така всички поръчки при нас в периода (от 16 март до 3 април), заявени за изпращане до Ваш адрес, чрез "Еконт Експрес" ще бъдат с 20% по-ниска цена на доставка от обикновеното, с цел максимално избягване на контакт с външни хора. А отстъпката автоматично ще Ви бъде изчислена при поръчка онлайн в сайта.

Моля, имайте впредвид, че поради ограниченото време за реакция с което разполагахме, в сайта все още няма интегрирана опция при поръчка с начин за доставка - "Спиди". Ако желаете да получите желаните продукти чрез тях, моля просто посочете мястото, където да бъде изпратена поръчката в полето за адрес или допълнително се свържете с нас и ни уведомете, къде желаете да пристигне пратката.

 

Важно е да знаете също така, че сме предприели всички възможни мерки за ограничаването на вируса, независимо от това, че работим онлайн!

 

Нашият склад и офис, където пакетираме и подготвяме всички Ваши поръчки редовно бива дезинфекциран. Не се допускат лица с каквито и да е било болестни симптоми и външни хора извън екипа на онлайн магазин SixTrips.com. Всички пратки се приготвят със защитни средства и не правим никакви компромиси.

 

Въпреки, че вирусът не е в състояние да оцелее дълго време върху различни повърхности, бъдете сигурни, че Вашите пратки поръчани от онлайн магизин SixTrips.com са поготвeни и внимателно пакетирани директно от нас. Това включва дори и опаковката на куриера. По този начин ние свеждаме вероятността за заразяване от опасния вирус до минимум, дори до невъзможност да бъдете заразени поръчвайки онлайн.

 

Няма как да не напомним, и че за да бъде преодоляна сегашната пандемия от COVID-19, е важно да спазвате до максимално висока степен лична хигиена и следвате препоръките на СЗО и българските власти.

Бъдете спокойни и солидарни. Не позволявайте паниката да преобладава в съзнанието Ви и не се презапасявайте излишно, за да ограничим максимално възможността българската икономика да бъде силно разклатена.

 

Ако имате още въпроси, не се колебайте да ни попитате. Нашият екип винаги на Ваше разположение за всякакви въпроси и препоръки!

 

Приятни минути с онлайн магазин SixTrips.com! Бъдете здрави!

АКТУАЛНО Виж всички

Кампания "Travel Friday"!

Скъпи приятели и тази година по традиция отбелязваме черния петък с големи намаления под кампания "Travel Friday" !  ...

Прочети всички

При всяка направена бърза поръчка, получавате 5% отстъпка!

Уважаеми клиенти, Не се колебайте да поръчате! Само сега, при всяка направена от Вас " БЪРЗА ПОРЪЧКА " , ще получите 5% отстъпка!...

Прочети всички

10 полезни съвета при избор на раница за училище за вашето дете

Наближава времето, в което ще трябва да подготвите детето си за новата или за първата учебна година. Предстои Ви сериозна подготовка и ние от...

Прочети всички

Промени в тарифите и правилата на Еконт Експрес

Скъпи приятели, От днес 15.05.2019г. влизат в сила новите правила и тарифи на куриерска фирма "Еконт Експрес". Във връзка с...

Прочети всички