Кампания "Travel Friday"!

АКТУАЛНО
Кампания
Кампания "Travel Friday"!

Скъпи приятели и тази година по традиция отбелязваме черния петък с големи намаления под кампания "Travel Friday"!

 

Периода на кампанията "Travel Friday" е от 29.11.2019г до 01.12.2019г. включително.

Изключение прави испанската марка "Gabol", за която промоционалните условия ще важат само и единствено за деня 29.11.2019г.!

 

Всички поръчки направени през този период, ще бъдат изпращани възможно най-бързо, като най-късния срок за изпращане е 03.12 (вторник).

Въпреки, че ще бъдем натоварени, нашата добра практика да се свържем с всеки един клиент и да го уведомим, че поръчката му е изпратена ще продължи, дори в този период.

 

Зад онлайн магазин SixTrips.com и кампанията "Travel Friday" стоим гордо ние, от фирма "Интерама" ЕООД и като интернет търговеци сме длъжни да Ви предупредим, че:

 

Всички промоционални цени важат до края на по-горе упоменатия промоционалния период или до изчерпване на количествата.

 

Моля, имайте впредвид, че това са едни от най-натоварените дни в годината, възможни са забавания на доставките, поради големия обем пратки, които трябва да обработят всички куриерски фирми, с които работим. 

Също така си запазваме правото да отказваме поръчки, ако преждевременно продукта се окаже неналичен на склад. Моля, имайте впредвид, че през периода на кампанията натовареността ни е огромна и нямаме физичиската възможност да следим наличността на всички продукти в онлайн каталога ни.

Ако след поръчка, продукта се окаже, че е изчерпан, то ще Ви уведомим по телефона затова и съответно нашите професионалисти ще Ви предложат алтернатива на поръчаното.

 

Марки, които участват в промоцията:

  • Reisenthel - цялостно намаление;
  • Puccini - частично намаление на конкретни продукти;
  • GlobeTrek - цялостно намаление;
  • Gabol - частично намаление на конкретни продукти;
  • CoolPack - цялостно намаление;
  • ASOBU - цялостно намаление;
  • VinBouquet - цялостно намаление;
  • Umbra - цялостно намаление;
  • и още много други марки, на които са намалени само конкретни продукти.

 

Всички намалени продукти са обявени тук в секцията ни с отстъпки.

На всеки продукт е написано колко струва и от каква сума е намален. Всички цени са с включено ДДС.

 

Нашите отстъпки са реални. Ние нямаме изкуствено надути цени и бъдете сигурни, че не прилагаме никакви търговски трикове и грозни практики и сме горди с това!

За разлика от някои големи сайтове, ние сме изцяло български търговец. Нашите заработени пари остават в България, плащаме данъците си тук и когато се свържем с Вас относно направена поръчка, бъдете сигурни, че няма да разговаряте с някои румънец, говорещ на развален български! :-)

 

Ние сме готови, а Вие? :-)

 

Остана да Ви пожелаем приятни минути с онлайн магазин SixTrips.com! 

 

И не забравяйте, че ако имате въпроси, нашият екип от професионалисти е винаги на разположение! Специално за кампанията "Travel Friday" ще бъдем на разположение денонощно за Вас!

АКТУАЛНО Виж всички

Какви мерки предприехме относно разпространието на коронавируса /COVID-19/?

Скъпи клиенти,   Ние ще продължим да работим и да сме на Ваше разположение за въпроси и поръчки, въпреки разпространението на...

Прочети всички

При всяка направена бърза поръчка, получавате 5% отстъпка!

Уважаеми клиенти, Не се колебайте да поръчате! Само сега, при всяка направена от Вас " БЪРЗА ПОРЪЧКА " , ще получите 5% отстъпка!...

Прочети всички

10 полезни съвета при избор на раница за училище за вашето дете

Наближава времето, в което ще трябва да подготвите детето си за новата или за първата учебна година. Предстои Ви сериозна подготовка и ние от...

Прочети всички

Промени в тарифите и правилата на Еконт Експрес

Скъпи приятели, От днес 15.05.2019г. влизат в сила новите правила и тарифи на куриерска фирма "Еконт Експрес". Във връзка с...

Прочети всички