Комплект кубчета за пакетирате на багаж Cabin Zero Cube 3бр.

Комплект кубчета за пакетирате на багаж Cabin Zero Cube 3бр.
102.97 лв
Код: CZ-PACK
Изчерпан
Доставяме от 24 до 48ч. освен ако в описанието на продукта не е зададено друго
БЕЗПЛАТНА доставка над 150.00 лв.
30% отстъпка от стойността на доставката
Тест и преглед преди заплащане
До адрес или офис на "Еконт"
Всички цени в сайта са с включено ДДС

ОПИСАНИЕ

Имаме удоволствието да Ви представим новите висококачествени кубчета за пакетиране на багаж на най-търсената марка в България раници и пътни чанти за ръчен багаж - Cabin Zero!

Те са в два размера: средни и големи. Перфектно оразмерени, за да се поберат в чантите и раници Cabin Zero Classic от 44л. Средния размер е с големина от 25х17.5х8см и обем - 5.5л, а големия - 25х35х8см и вместимост от 11л.

Чантичките са черни, с полумрежест капак, затварящ се чрез двоен цип. Отвътре със стилна червена подплата. Всяко кубче има дръжка за лесно пренасяне в ръка. Разполагат и със задължителния и превърнал се в запазена марка на Cabin Zero тракър на Okoban.com (най-излозваният в света уеб сайт за проследяване на багаж) - необходимо е само да регистрирате кода от плочката на чантата в Okoban.com и да въведете данните си, които да послужат в случай, че кубчетата и багажът Ви бъде загубен.

Те са изключително леки и удобни. Могат да бъдат използвани и като чантички за принадлежности. Освен за раниците и пътни чанти чанти на Cabin Zero, можете да ги ползвате и за всеки друг куфар, раница или пътна чанта. Изработени са от качествен здрав полиестер.

Комплектът Cabin Zero Cubes включва: 2бр. кубчета в среден размер и 1бр голям с общ обем от 22л.
Разбира се, могат да бъдат закупени и поотделно. Само и единствено при нас в онлайн магазин SixTrips.com!

Вносител и официален дистрибутор за България SixTrips.com / Интерама ЕООД.

Спецификация

Тегло
0.2 кг.

МНЕНИЯ