Малък куфар за ръчен багаж на четири колела син Puccini Singapore, поликарбонат

Малък куфар за ръчен багаж на четири колела син Puccini Singapore, поликарбонат
170.00 лв
156.90 лв
Код: PCN-PC026C-7
Наличен
Безплатна доставка
Доставяме от 24 до 48ч. освен ако в описанието на продукта не е зададено друго
БЕЗПЛАТНА доставка над 150.00 лв.
30% отстъпка от стойността на доставката
Тест и преглед преди заплащане
До адрес или офис на "Еконт"
Всички цени в сайта са с включено ДДС

ОПИСАНИЕ

Puccini "Singapore" се характеризира със своята издръжливост заради това, че корпусът му е изработен от поликарбонат, ниска цена, без по никакъв начин да отстъпва на останалите модели от най-високия клас куфари и съвременен модерен дизайн, който би допаднал на всеки.

 

Той е наследник на серията "Toronto", която бе една от най-търсените на полската марка при нас. Куфарът е с размери от 54.5х40х20см и обем от 32л. Теглото му е 2.6кг, а колелцата са четири на брой, които се въртят във всички посоки. Изключително подходящ за пътуване с почти всички авиокомпании в света като ръчен багаж в самолета. Разбира се и този продукт разполага с удобни омекотени отдолу здрави дръжки за носене в ръка, както и с една издърпваща се за по-добро навигиране при движение. Има вградена заключваща система чрез шифър и отвътре е добре подплатен. Можете да прихванете багажа си, чрез удобните колани, които ще запазят дрехите Ви във вида, в който сте ги прибрали. Джобчето за аксесоари също присъства, а самия куфар е разделен на две отделения.

 

Този модел, както и останалите от този бранд се предлагат с двугодишна гаранция, а официален вносител и дистрибутор на марката, разбира се отново сме ние от Интерама ЕООД / онлайн магазин SixTrips.com.

Спецификация

Подходящ за
ръчен багаж
Материал
поликарбонат
TSA
не
Заключване
да
Тип затваряне
цип
Гаранция
да
Цвят
син
Вътрешни джобове
да
Колани за прихващане на багажа
да
Отделения
2
Тегло
2.6 кг.
Колела
4 колела
Дължина
20 см.
Обем
32 л.
Широчина
40 см.
Размер
54.5 см.
Височина
54.5 см.

МНЕНИЯ

Сходни продукти