Многофункционална чанта за през рамо TROIKA за малък лаптоп до 13" или таблет

Многофункционална чанта за през рамо TROIKA за малък лаптоп до 13" или таблет
138.00 лв
Код: wr-IPC60/DG
Изчерпан
Доставяме от 24 до 48ч. освен ако в описанието на продукта не е зададено друго
БЕЗПЛАТНА доставка над 150.00 лв.
30% отстъпка от стойността на доставката
Тест и преглед преди заплащане
До адрес или офис на "Еконт"
Всички цени в сайта са с включено ДДС

ОПИСАНИЕ

Тази чанта е изключително фукционална. Разполага с множество джобове и отделения, в които може да приберете малък лаптоп до 13.3", таблет до 12.9", мобилен телефон, зарядни, аксесоари и още много други неща. Всяко едно отделение в нея е със специално предназначение.

Едно от най-практичните и впечатляващи неща, които притежава чантата, е че тя може да бъда носена като раница на гърба, през рамо във вертикално положение или като месинджър чанта (хоризонтално). Може да бъде прикрепяна дори към куфар когато сте на път!
Тя е омекотена за да предпази всичките Ви мобилни устройства. Изработена е от висококачествен полиестер, като съдържа здрави метални елемнти, благодарение на които ще можете да разчитате, че чантата ще бъде здрава и няма да Ви предаде. Съдържа толкова много отделения и джобове, че дори и ние се затруднавяме да ги изброим всичките. Главното отделение и повечето джобчета се затварят чрез цип. Има големина от 36х40х20см, като Вие сами преценете коя страна ще Ви бъде височина и коя широчина. Теглото и е само 0.34кг. В стилен тъмно сив цвят с петролено синьо.

Модел предназначен за тези от Вас, на които всеки ден им се налага да бъдат изключително мобилни и свързани със света! Може да бъде използвана за бизнес срещи, при пътуване или просто за ежедневна употреба.

Спецификация

Тегло
0.35 кг.
Цвят
сив
Размер
36 см.
Отделение за лаптоп с размери
13.3 "
Отделение за таблет с размери
9.7 "

МНЕНИЯ

Сходни продукти