Моят първи самолетен билет

АКТУАЛНО
Моят първи самолетен билет
Моят първи самолетен билет

В наши дни всеки човек си мечтае за едно далечно и вълнуващо пътуване. Без значение дали ще е до Ню Йорк, или Лондон, разходите за билети са огромни или поне така мислеха доста хора преди нискотарифните компании да се настанят трайно на пазара и търсачките на евтини билети да станат толкова популярни и мощни. В момента е изключително лесно и достъпно да осъществите своята мечта - да посетите страната, за която мечтаете от дете, прекарвайки една незабравима екскурзия, изпълнена с много приключения. За да стигнете до избраната дестинация може да отнеме само няколко часа, а цените са изключително изгодни. Трябва само да резервирате самолетен билет, а след това да тръгнете далеч от всички проблеми и грижи. Ще смените обстановката, ще научите повече за други култури, обичаи, нрави и ще изживеете редица прекрасни мигове, които после да разказвате децата и внуците си.

Разликата в самите видове самолетни билети е огромна, но и имат и една прилика - всеки един от тях ще Ви отведе до желаната дестинация!

Факт е, че ще планирате желаната екскурзия до мястото, което искате да видите, но за да има и приключение, ще трябва да се съобразите с някои климатични фактори и да закупите своя билет по-рано, например през пролетта, а да тръгнете през лятото. Така ще имате време и възможност да научите повече за района и да прецените на кои места задължително трябва да отидете.

За по-далечно пътуване, като например до Близкия Изток, Тайланд или Латинска Америка, също ще откриете евтин самолетен билет. Въоръжени с малко повече търпение и наблюдателност, ще откриете страхотни цени, а парите, които ще спестите, можете да използвате, за да удължите почивката си, да купите сувенири и подаръци за близките си в България или да направите нещо екстремно - бънджи скок или скок с парашут.

Ако искате да пътувате в Европа, може да посетите Франция, защото различният релеф предлага много предизвикателства за всеки, който търси авантюра - каньоните на Алпите и планинските масиви Вогези и Юра са най-красивите в света и предлагат множество красиви гледки. Ако пък искате да обогатите културата си, посетете град Тур, чиито красиви околности ще спрат дъха ви. Северната част на страната също е прекрасна - тук ще откриете и известният плаж Омаха, който е едно мистично място и свидетелства за хората, борещи се за мир и свобода.

За влюбените двойки, които искат да отидат във Франция, пътуванията по реките Сена и Лоара ще оставят незабравими спомени, които се запечатват в съзнанието.

Самолетният билет е решение, ако искате да забравите за сивото еднообразно ежедневие. В много от сайтовете евтините самолетни билети са само на клик разстояние, затова не отлагайте вашата незабравима почивка, за която мечтаете отдавна.

Направете този подарък на себе си и семейството си, а ние ще се погрижим да пътувате комфортно, помагайки Ви да изберете перфектния куфар, раница или аксесоар за Вас, които ще превърнат пътуването в приказка!

АКТУАЛНО Виж всички

Какви мерки предприехме относно разпространието на коронавируса /COVID-19/?

Скъпи клиенти,   Ние ще продължим да работим и да сме на Ваше разположение за въпроси и поръчки, въпреки разпространението на...

Прочети всички

Кампания "Travel Friday"!

Скъпи приятели и тази година по традиция отбелязваме черния петък с големи намаления под кампания "Travel Friday" !  ...

Прочети всички

При всяка направена бърза поръчка, получавате 5% отстъпка!

Уважаеми клиенти, Не се колебайте да поръчате! Само сега, при всяка направена от Вас " БЪРЗА ПОРЪЧКА " , ще получите 5% отстъпка!...

Прочети всички

10 полезни съвета при избор на раница за училище за вашето дете

Наближава времето, в което ще трябва да подготвите детето си за новата или за първата учебна година. Предстои Ви сериозна подготовка и ние от...

Прочети всички