Планер / дневник с твърди корици за пътуване "TRAVEL BOOK"

Планер / дневник с твърди корици за пътуване "TRAVEL BOOK"
29.98 лв
Код: SG-PL-14
Изчерпан
Доставяме от 24 до 48ч. освен ако в описанието на продукта не е зададено друго
БЕЗПЛАТНА доставка над 150.00 лв.
30% отстъпка от стойността на доставката
Тест и преглед преди заплащане
До адрес или офис на "Еконт"
Всички цени в сайта са с включено ДДС

ОПИСАНИЕ

Така дългоочаквания луксозен планер за организиране на екскурзии и почивки е вече тук!

 

Изцяло дизайнерски и луксозен с твърди корици, "Travel book" е създаден за тези от Вас, най-запалените пътешественици, които обичат да организират почивките си от игла до конец. А след пътуването си, да запазят един прекрасен спомен за цял живот!

 

Освен с прекрасния си външен вид, планера впечатлява и с неговите 174 страници с които разполага!

В тях е включена важна информация като: актуален календар, представени са едни от най-добрите български и световни сайтове за настаняване, забележителности, транспорт, закупуване на самолетни билети, както и информация за всички български посолства по света. Всеки уебсайт е с QR код за повече удобство.

 

Също ще откриете много удобни и полезни страници, където можете да въведете всичко необходимо за Вашето пътуване като: информация и детайли относно пътуването, детайли за полети, настаняване, трансфери и важни резервации. Както и място, където ще можете да си направите списък с всичко необходимо, което желаете да вземете със себе си.

 

Полета, в които да въведете забележителностите, ресторантите които желаете да посетите, традиционните ястия, които искате да опитате, също не е пропуснато.

 

Присъства и една от най-важните стъпки в планирането - определянето на бюджета за екскурзията, а след като се приберете, можете да си направите и равносметка на пътуването.

 

Съдържа също така и доста място, където да опишете своите впечатления от пътуването и да прикрепите най-хубавите си снимки.

Така дневника на Вашето пътуване ще бъде завършен и ще Ви остане един прекрасен спомен, който ще можете винаги да си припомняте отваряйки го. А най-хубавото е, че този спомен ще бъде изцяло изработен от Вас и с гордост ще можете да го поставите на етажерката при най-любимите си книги.

 

Този дневник за пътуване (планер) е с размер А5, със здрави луксозни твърди корици и черна полускрита спирала. Страниците са от офсетова хартия 100гр. Изцяло на български език.

 

Изключително подходящ за подарък по всякакъв повод на близък роднина, приятел или колега от работа. А защо да не зарадвате себе си с тази невероятна книжка!

 

Планерът ще пристигне при Вас грижливо опакован, в красива кутия и готов за подаряване на любим човек.

 

ОЧАКВА СЕ НОВА ДОСТАВКА ПРЕЗ ЯНУАРИ!

Спецификация

Тегло
0.3 кг.
Цвят
бял
Брой страници
174 бр.
Корица
твърда корица
Тип книга
планер
Печат страници
черно-бели
Спирала
да
Поредица
Travel Book

МНЕНИЯ