Планер / дневник с твърди корици за пътуване "TRAVEL BOOK"

Планер / дневник с твърди корици за пътуване "TRAVEL BOOK"
25.90 лв
Код: SG-PL-14
Наличен
Доставяме от 24 до 48ч. освен ако в описанието на продукта не е зададено друго
БЕЗПЛАТНА доставка над 150.00 лв.
30% отстъпка от стойността на доставката
Тест и преглед преди заплащане
До адрес или офис на "Еконт"
Всички цени в сайта са с включено ДДС

ОПИСАНИЕ

Така дългоочаквания луксозен планер за организиране на екскурзии и почивки е вече тук!

 

Изцяло дизайнерски и луксозен с твърди корици, "Travel book" е създаден за тези от Вас, най-запалените пътешественици, които обичат да организират почивките си от игла до конец. А след пътуването си, да запазят един прекрасен спомен за цял живот!

 

Освен с прекрасния си външен вид, планера впечатлява и с неговите 174 страници с които разполага!

В тях е включена важна информация като: актуален календар, представени са едни от най-добрите български и световни сайтове за настаняване, забележителности, транспорт, закупуване на самолетни билети, както и информация за всички български посолства по света. Всеки уебсайт е с QR код за повече удобство.

 

Също ще откриете много удобни и полезни страници, където можете да въведете всичко необходимо за Вашето пътуване като: информация и детайли относно пътуването, детайли за полети, настаняване, трансфери и важни резервации. Както и място, където ще можете да си направите списък с всичко необходимо, което желаете да вземете със себе си.

 

Полета, в които да въведете забележителностите, ресторантите които желаете да посетите, традиционните ястия, които искате да опитате, също не е пропуснато.

 

Присъства и една от най-важните стъпки в планирането - определянето на бюджета за екскурзията, а след като се приберете, можете да си направите и равносметка на пътуването.

 

Съдържа също така и доста място, където да опишете своите впечатления от пътуването и да прикрепите най-хубавите си снимки.

Така дневника на Вашето пътуване ще бъде завършен и ще Ви остане един прекрасен спомен, който ще можете винаги да си припомняте отваряйки го. А най-хубавото е, че този спомен ще бъде изцяло изработен от Вас и с гордост ще можете да го поставите на етажерката при най-любимите си книги.

 

Този дневник за пътуване (планер) е с размер А5, със здрави луксозни твърди корици и черна полускрита спирала. Страниците са от офсетова хартия 100гр. Изцяло на български език.

 

Изключително подходящ за подарък по всякакъв повод на близък роднина, приятел или колега от работа. А защо да не зарадвате себе си с тази невероятна книжка!

 

Планерът ще пристигне при Вас грижливо опакован, в красива кутия и готов за подаряване на любим човек.

Спецификация

Тегло
0.3 кг.
Цвят
бял
Брой страници
174 бр.
Корица
твърда корица
Тип книга
планер
Печат страници
черно-бели
Спирала
да
Поредица
Travel Book

МНЕНИЯ