При всяка направена бърза поръчка, получавате 5% отстъпка!

АКТУАЛНО
При всяка направена бърза поръчка, получавате 5% отстъпка!
При всяка направена бърза поръчка, получавате 5% отстъпка!

Уважаеми клиенти,

Не се колебайте да поръчате! Само сега, при всяка направена от Вас "БЪРЗА ПОРЪЧКА", ще получите 5% отстъпка!

Условия:

- За да получите отстъпка от 5% е необходимо в страницата на продукта да поръчате чрез бутона "БЪРЗА ПОРЪЧКА". При завършване на обикновена поръчка с или без регистрация, тази промоционална отстъпка не е валидна!

- Как става това? Много просто! Натискате бутона "БЪРЗА ПОРЪЧКА", въвеждате само и единствено телефонен номер и имейл адрес!

- След това очаквайте позвъняване от нас, за довършване на поръчката по телефона.

- Моля, имайте впредвид, че "БЪРЗА ПОРЪЧКА" означава, че ще изпратите поръчката си към нас бързо и лесно само с един клик. Разлика във времето на доставка при обикновена поръчка и бърза поръчка е една и съща - от 24 до 48 часа!

- Отстъпката от 5% ще Ви бъде начислена ръчно, когато Ви потърсим по телефона за довършване на поръчката и ще бъдете уведомени за крайната цена с начислена отстъпка. 

- Чрез "БЪРЗА ПОРЪЧКА" системата позволява да поръчвате само по един продукт. Ако желаете да прибавите повече от един продукт в поръчката си, не се притеснявайте, когато се свържем с Вас, можете да ни уведомите какво още желаете да прибавим към нея.

- Моля, имайте впредвид, че ако не успеем да Ви открием по телефона, няма как да изпратим поръчката Ви и съответно да я получите!

- Тази промоция ще бъде проведена в рамките на седмицата - от 17.06 до 23.06.2019г.

 

Не се колебайте, поръчайте сега и вземете изгодно желаните от Вас продукти!

АКТУАЛНО Виж всички

Какви мерки предприехме относно разпространието на коронавируса /COVID-19/?

Скъпи клиенти,   Ние ще продължим да работим и да сме на Ваше разположение за въпроси и поръчки, въпреки разпространението на...

Прочети всички

Кампания "Travel Friday"!

Скъпи приятели и тази година по традиция отбелязваме черния петък с големи намаления под кампания "Travel Friday" !  ...

Прочети всички

10 полезни съвета при избор на раница за училище за вашето дете

Наближава времето, в което ще трябва да подготвите детето си за новата или за първата учебна година. Предстои Ви сериозна подготовка и ние от...

Прочети всички

Промени в тарифите и правилата на Еконт Експрес

Скъпи приятели, От днес 15.05.2019г. влизат в сила новите правила и тарифи на куриерска фирма "Еконт Експрес". Във връзка с...

Прочети всички