Промени в тарифите и правилата на Еконт Експрес

АКТУАЛНО
Промени в тарифите и правилата на Еконт Експрес
Промени в тарифите и правилата на Еконт Експрес

Скъпи приятели,

От днес 15.05.2019г. влизат в сила новите правила и тарифи на куриерска фирма "Еконт Експрес".

Във връзка с това, че държавата поиска всички пощенски пратки да бъдат обложени с 20% ДДС, дори и с години назад, от куриерска фирма "Еконт Експрес" решиха на натоварят техните партньори и крайните клиенти с по-високи такси и тарифи, правейки една елементарна услуга в нещо скъпо и сравнително недостъпно удоволствие.

В тази връзка, ние от екипа на онлайн магазин SixTrips.com ще Ви представим всички промени, които те предприеха и тези, които ние сме принудени да предприемем, за да може Вие нашите клиенти да останете максимално незасегнати от това:

Всички пощенски пратки, т.е. всички тези, които са под 60см и са насочени до офис на Еконт, ще поскъпнат драстично. Процентите, които взимат за наложен платеж и обявена стойност също ще скочат: ОС 0.24%. и НП 1.2%. 

Таксата за престой на пратки в офис на Еконт след седмия ден ще скочи от 0.5лв на ден до 4.80лв на ден и на пратка, което е плашещо...

Всяко едно разпореждане ще струва 3.90лв. Услуга, която досега бе безплатна... Т.е. ако желаете да промените нещо по пратката, която ще получите, като място за доставка, адрес, име и каквото и да е било друго след изпращане, ще бъдете таксувани.

Както знаете и СМС-услугата на куриерската фирма стана платена преди известно време - 0.18ст. 

Това, което към момента можем да предприемем е да продължим добрата си практика към Вас нашите клиенти, след всяка поръчка да получавате обаждане, уведомявайки Ви кога да очаквате поръчката си. Ако не бъдете открити, ще получите СМС съобщение от нашата система, че поръчката Ви е изпратена и кога ще можете да си я получите. Нямаме никакво намерение да Ви товарим с тази излишна такса за СМС известия. За получена пратка от Еконт Експрес вече за съжаление няма да получавате известие от тях. Но ние обещаваме да Ви държим максимално в течение кога можете да очаквате поръчките си и то безплатно!

Както знаете, цената на доставка, винаги бива изчислявана при завършване на поръчка в нашия сайт. Това винаги ще остане така, за да можете да бъдете абсолютно наясно с всичко, което ще дължите при получаване на поръчка. Ако направите бърза поръчка, то цената на доставка, ще я научите при обаждането, което ще получите от нас.

Всички пратки, които представляват поръчки от онлайн магазин SixTrips.com ще могат да престояват в офисите на куриерската фирма до 7 дни!

Ако пратката не бъде потърсена от Вас до шестия ден, ще получите обаждане по телефона от наш консултант и учтиво ще Ви припомним, в случай, че сте забравили за поръчката си и ще Ви уведомим, че ако не бъде приета до края на седемдневния срок, ще си я приберем обратно.

Междувременно ние ще се постараем да намерим и по-евтина алтернатива, предоставайки на клиентите ни повече избор и възможности, относно цената на доставка. Защото ние работим за Вас и винаги сме се старали, нашите клиенти да бъдат на първо място. За нас е важно Вие да бъдете максимално удовлетворени от поръчаното, обслужването и функционалността на сайта.

И тук е момента да си припомним как два самолета Boeing 737 MAX паднаха и погубиха стотици животи, само защото голяма част от системите на тези самолети се закупуват допълнително от производителя... Тук ситуацията е горе-долу същата - една основна и важна услуга бе раздробена на малки части, всяка една от която изисква допълнтилено заплащане, само и само с една цел - повече печалба... Едно изкуствено повдигане на цената на една елементарна битова услуга, която е представена като по-евтина и изгодна, а всъщност не е...

Ние от онлайн магазин SixTrips.com абсолютно се противопоставяме на такъв вид практики, които очевидно се превърнаха модерен, лесен и много изгоден начин за печалба на големите компании.

 

Благодарим Ви, че сте наши клиенти! Приятни минути с онлайн магазин SixTrips.com! И не забравяйте, че нашите консултанти са на разположение за Вас за всякакви въпроси по всяко време!

АКТУАЛНО Виж всички

Какви мерки предприехме относно разпространието на коронавируса /COVID-19/?

Скъпи клиенти,   Ние ще продължим да работим и да сме на Ваше разположение за въпроси и поръчки, въпреки разпространението на...

Прочети всички

Кампания "Travel Friday"!

Скъпи приятели и тази година по традиция отбелязваме черния петък с големи намаления под кампания "Travel Friday" !  ...

Прочети всички

При всяка направена бърза поръчка, получавате 5% отстъпка!

Уважаеми клиенти, Не се колебайте да поръчате! Само сега, при всяка направена от Вас " БЪРЗА ПОРЪЧКА " , ще получите 5% отстъпка!...

Прочети всички

10 полезни съвета при избор на раница за училище за вашето дете

Наближава времето, в което ще трябва да подготвите детето си за новата или за първата учебна година. Предстои Ви сериозна подготовка и ние от...

Прочети всички