Синя пътна чанта Travelite Style 50см

Синя пътна чанта Travelite Style 50см
93.60 лв
Код: TL-83400-50
Изчерпан
Доставяме от 24 до 48ч. освен ако в описанието на продукта не е зададено друго
БЕЗПЛАТНА доставка над 150.00 лв.
30% отстъпка от стойността на доставката
Тест и преглед преди заплащане
До адрес или офис на "Еконт"
Всички цени в сайта са с включено ДДС

ОПИСАНИЕ

Тази пътна чанта е с големина 50х34х20см, тежи 1.0кг и има вместимост от 34 литра.

Разполага с две отделения:
- едното е основно с голям мрежест джоб с цип;
- второто е тип органайзер. Предназначено за мобилен телефон, химикалки, банкови карти и документи за самоличност, книга, аксесоари и др. С два джоба.
Има също така голям преден джоб за бърз достъп, регулируема презрамка, която може да бъде отстранявана, здрави метални елементи и дръжки за носене в ръка. Може да бъде прикачана върху куфар, когато сте на път.
Виж размерите за <span data-tippy='' data-tippy-size='large' title='Това е багажа, който можете да вземете със себе си в самолета. Той е силно ограничен от всяка авиокомпания като големина, тегло и дори вещи, които да вземете с Вас от съображение за сигурност. Всяка авиокомпания има свои изисквания за ръчния багаж и Вие сте длъжни да се съобразите с тях, в противен случай ще Ви се наложи да заплатите допълнителни такси и багажът Ви да отиде в багажното. Ръчният багаж е безплатен в по-голяма част от случаите. Можете да видите изискванията на всяка авиокомпания при нас, когато цъкнете на бутончето със самолетчето на даден продукт.' class='toolTipExplain'>ръчен багаж</span>

Спецификация

Тегло
1 кг.

МНЕНИЯ

Сходни продукти