Син голям твърд куфар на четири двойни колела Puccini Singapore, поликарбонат

Син голям твърд куфар на четири двойни колела Puccini Singapore, поликарбонат
199.00 лв
189.00 лв
Код: PCN-PC026A-7
Наличен
Безплатна доставка
Доставяме от 24 до 48ч. освен ако в описанието на продукта не е зададено друго
БЕЗПЛАТНА доставка над 150.00 лв.
30% отстъпка от стойността на доставката
Тест и преглед преди заплащане
До адрес или офис на "Еконт"
Всички цени в сайта са с включено ДДС

ОПИСАНИЕ

Puccini "Singapore" се характеризира със своята издръжливост заради това, че корпусът му е изработен от поликарбонат, ниска цена, без по никакъв начин да отстъпва на останалите модели от най-високия клас куфари и съвременен модерен дизайн, който би допаднал на всеки.

 

Той е наследник на серията "Toronto", която бе една от най-търсените на полската марка при нас. Куфарът е с размери от 77.5х53х29.5см и обем от 88л. Теглото му е 4.2кг, а колелцата са четири на брой, които се въртят във всички посоки. Разбира се и този продукт разполага с удобни омекотени отдолу здрави дръжки за носене в ръка, както и с една издърпваща се за по-добро навигиране при движение. Има вградена заключваща система чрез шифър и отвътре е добре подплатен. Можете да прихванете багажа си, чрез удобните колани, които ще запазят дрехите Ви във вида, в който сте ги прибрали. Джобчето за аксесоари също присъства, а самия куфар е разделен на две отделения.

 

Този модел, както и останалите от този бранд се предлагат с двугодишна гаранция, а официален вносител и дистрибутор на марката, разбира се отново сме ние от Интерама ЕООД / онлайн магазин SixTrips.com.

Спецификация

Материал
поликарбонат
TSA
не
Подходящ за
голям чекиран багаж
Заключване
да
Тип затваряне
цип
Гаранция
да
Цвят
син
Колела
4 колела
Тегло
4.2 кг.
Размер
77.5 см.
Обем
88 л.

МНЕНИЯ

Сходни продукти