Условия за доставка

Актуално
Условия за доставка

Уважаеми клиенти, ние работим единствено онлайн и изпращаме заявените продукти само и единствено до посочен от Вас адрес или до офис на куриерска фирма "Еконт Експрес"!

При пазаруване в онлайн магазин за пътуване "SixTrips.com", ние използваме най-ниската възможна цена за доставка. Имаме сключена по договор 30% отстъпка, като това е взето предвид при формирането на крайната сума при завършване на поръчка.

Изпълнението на поръчкитe става в срок от 24 до 48 часа, като изключение правят тези продукти, за които изрично в описанието на продукта е упоменато, че срокът за доставка е друг. Всички поръчки пристигат при Вас задължително с "Тест и преглед", т.е. Вие ще имате възможността да тествате и прегледате поръчаното, преди да заплатите сумата по поръчката си на куриера.

При направена поръчка, екипът на SixTrips.com ще се свърже с Вас по телефона за потвърждение и ще бъдете уведомени за точния ден, в който тя ще пристигне при Вас.

След изпращането от наша страна на заявените от Вас продукти, на имейл адреса си ще получите потвърдително писмо затова, че поръчката Ви е изпратена.

Ден по-късно очаквайте екипът на "SixTrips.com" да се свърже отново с Вас, за да провери всичко ли е било наред с Вашата поръчка.

SixTrips.com и "Интерама" ЕООД си запазват правото да отказват поръчки и да променят срока на изпращане при определени обстоятелства, като за това Вие задължително ще бъдете уведомени по телефона. Когато даден продукт е зададен като "Наличен", също е възможно да поръчката Ви да бъде отказана. Обикновено причината затова е липса на наличност на склад при вносител. Освен, че ние сме вносители на немалко от продуктите качени в сайта ни, работим и с много други партньори вносители, които не винаги ни подават в реално време точна информация за наличността на продуктите, с които разполагат и е възможно междувременно артикулът да е бил изчерпан. Ако се случи така, ще се свържем с Вас и ще Ви предложим алтернатива на поръчаното, ако е възможно.

Приятни минути със SixTrips.com!