Връщане на продукти

Актуално
Връщане на продукти

Ако не сте удовлетворени от продуктите, които сте получили от нас, можете да ги върнете обратно по някои от изброените по-долу начини в рамките на 14 дни от датата на получаване:

  • При получаване пред куриера използвайки услугата "Тест и преглед";

Когато пристигне при Вас куриера с поръчката или се намирате в офис на куриерска фирма "Еконт Експрес" за получаване, ще можете да прегледате и тествате всички заявени артикули, и след това да заплатите стойността им. Ако поръчаното не отговаря на очакванията Ви, е необходимо просто да откажете пратката и да заплатите всички разходи по доставката за връщане.

  • Ако вече сте получили и заплатили поръчката си, то в рамките на 14 дни от датата на получаване, можете да я върнете към нас и ние ще възстановим стойността на поръчката.

За целта и необходимо е да се свържете с нас на посочените в сайта начини за връзка. Да ни предупредите, че желаете да върнете поръчката си и ние ще Ви обясним подробно как точно става това: Изпращате продукта в запазен търговски вид чрез куриерска фирма "Еконт Експрес", предоставяте ни Ваша банкова сметка, на която да възстановим паричните средства и веднага след като получим продукта обратно и се уверим в цялостта му, възстановяваме сумата обратно и задължително се свързваме с Вас да Ви предупредим затова.

Ние от фирма "Интерама" ЕООД и по-конкретно онлайн магазин SixTrips.com, не носим отговорност и можем да откажем рекламация в следните случаи:

  • Ако на своя глава използвате различна от посочената куриерска фирма;
  • Ако не бъдем предупредени за предстоящата рекламация, в случай, че пратката с артикулите е вече приета от Вас;
  • Ако върнатият продукт няма подхоящ запазен търговски вид (т.е. при повреда, издраскване, изцапване, счупване,  когато пристигне при нас без етикети, без обаковка и т.н.);
  • Ако вече са минали 14 дни от датата на получаване.

 

Моля, имайте впредвид, че връщането на продукти отново към нас става само и единствено чрез куриерска фирма "Еконт Експрес", а суми възстановяваме единствено по банков път! При наличието на фактура, издаваме кредитно известие.

Ако имате още въпроси по процедурата за връщане на продукти, потърсете ни. На разположение сме за Вас!