Reisenthel

Reisenthel

Голямо разнообразие на продукти от категорията "Reisenthel". Безплатна доставка на поръчки над 150 лв.

Reisenthel
Reisenthel

Пътни чанти, раници, куфари, чанти за пазар, козметични чанти, ежедневни раници, раници за училище от немския топ производител наложил се на пазара със своето перфектно качество Reisenthel. Всички продукти на този бранд, можете да откриете при нас.

Всяка чанта, всеки куфар или раница на немската марка е с перфектно качество, изпипана до съвършенство и минала дузина проверки за качество преди да достигне до пазара.

 

Със своя богат опит чак от далечната 1971г., Reisenthel успяват да изпъкнат на пазара със своите уникални дизайни на продуктите и изключително голямата им функционалност. Всеки един продукт е създаден за да бъде в помощ на потребителя, максимално удобен, практичен и достатъчно здрав за да издържи дълги години на ежедневна употреба.

Този бранд постоянно разширява асортимента си, като към днешна дата предагат огромно разнообразие от продукти за пътуване, а ние имаме възможността да ги представим на Вас - нашите клиенти на максимално ниска цена. В нашият онлайн магазин ще откриете всичко от което имате нужда на немската висококачествена марка, а ние ще направим всичко възможно да получите бърза доставка и отлично обслужване.

Покажи повечеПокажи по-малко

В Категория

Филтрирай

Цена
11
396.00
Подреди по
Покажи по: