Представяме Ви планер (дневник) за пътуване "TRAVEL BOOK"

АКТУАЛНО
Представяме Ви планер (дневник) за пътуване
Представяме Ви планер (дневник) за пътуване "TRAVEL BOOK"

Днес ще Ви представим един продукт, който от доста отдавна с нетърпание очаквахме да Ви покажем и пуснем продажба при нас в онлайн каталога ни - първия планер за пътуване на български език, с помощта на който, ще можете да организирате своето пътуване от начало до край.

Предназначен за тези от Вас, които обичат да държат всичко под контрол, да планират всяка една стъпка от пътуването.

За тези от Вас, запалените пътешественици, които тръпнат в очакване още от момента, в който поръчват самолетните билети и чакат с нетърпение да дойде датата на заминаване. И не на последно място за тези от Вас, които държат на малките неща и хубавите спомени и се стремят да ги запазят за цял живот!

Този дневник на Вашето пътуване има цели 174 страници, които са разпределени, така че да можете да запишете всичко, което ще Ви бъде необходимо когато сте на път за да бъдете максимално подготвени.

В книжката ще откриете актуален календар за две следващи години, полезна информация за най-добрите и полезни български и световни сайтове за нощувки, забележителности, транспорт, закупуване на самолетни билети, както и информация за всички български посолства по света. Всеки от посечените уебсайтове е с QR код за бърз достъп от мобилно устройство.

Когато продължите да разлиствате, ще стигнете до полета за попълване на: информация и детайли относно пътуването, детайли за полети, настаняване, трансфери и важни резервации. Както и място, където ще можете да си направите списък с всичко необходимо, което желаете да вземете със себе си. Ще можете да си запишете забележителностите, които искате да видите, ресторантите които желаете да посетите и традиционните ястия, които смятате да опитате.

Не е пропусната и страницата, в която да попълните едно от най-важните неща, а именно, да определите бюджета на пътуването, а след като приключи екскурзията Ви да си направите равносметка на разходите.

За да завършите планера, след мечтаното пътуване можете да споделите Вашите впечатления от всичко преживяно и да прикрепите любимите си снимки за спомен. Благодарение на дневника, Вашите спомени ще могат да бъдат запазени завинаги, а най-приятното от всичко е това, че ще бъде изцяло подготвен от Вас и с гордост ще можете да го поставите на етажерката при най-любимите си книги!

Луксозния планер е дизайнерски, с дебели и стилни корици и полускрита спирала. Освен за себе си, силно го препоръчваме като перфектния подарък за близки хора. 

Този "Travel Book" можете да го откриете при нас в онлайн магазин SixTrips.com, а при покупка, не се притеснявайте, че ще е необходимо да го опаковате. Той ще пристигне в луксозна кутийка готова да зарадва всеки, а ние ще се погрижим, той да бъде доставен до всяка една точка на страната!

АКТУАЛНО Виж всички

Какви мерки предприехме относно разпространието на коронавируса /COVID-19/?

Скъпи клиенти,   Ние ще продължим да работим и да сме на Ваше разположение за въпроси и поръчки, въпреки разпространението на...

Прочети всички

Кампания "Travel Friday"!

Скъпи приятели и тази година по традиция отбелязваме черния петък с големи намаления под кампания "Travel Friday" !  ...

Прочети всички

При всяка направена бърза поръчка, получавате 5% отстъпка!

Уважаеми клиенти, Не се колебайте да поръчате! Само сега, при всяка направена от Вас " БЪРЗА ПОРЪЧКА " , ще получите 5% отстъпка!...

Прочети всички

10 полезни съвета при избор на раница за училище за вашето дете

Наближава времето, в което ще трябва да подготвите детето си за новата или за първата учебна година. Предстои Ви сериозна подготовка и ние от...

Прочети всички