BLACK TRAVEL FRIDAY

АКТУАЛНО
BLACK TRAVEL FRIDAY
BLACK TRAVEL FRIDAY

Скъпи приятели,

От днес 23.11.2018 до 25.11.2018 включително, онлайн магазин SixTrips.com стартира кампания "BLACK TRAVEL FRIDAY"!

Тази кампания включва грандиозни намаления на разнообразни качествени за пътуване марки като: Puccini, Gabol, Reisenthel, Wenger и много други.

Ние от онлайн магазин SixTrips.com / Интерама ЕООД си запазваме правото да отказваме поръчки поради липса на наличност в този период, както и е възможно поради големия брой клиенти да удължим времето за доставка с още няколко дни.

Ако бързате и желаете Вашата поръчка да бъде приоритетна, свържете се с нас за да я придвижим по-бързо. 

Всички поръчки от периода на промоцията ще бъдат прозвънявани от нас предварително преди да бъдат изпратени за уточняване на деня за доставка.

Ние, екипа на онлайн магазин SixTrips.com ще работим извънредно дори и в събота и е възможно да получите обаждане от нас.

Ако Вашата поръчка е до офис на "Еконт", то се постарайте да го посетите възможно най-рано преди края на работното му време за да избегнете опашките. Ако сте заявили продуктите си до адрес, то е възможно куриерите да закъснеят поради голямата натовареност в близките дни след 23.11.

Всички продукти със специална цена в периода на кампанията са реални. Ние за разлика от много други сайтове, нямаме фалшиви и подвеждащи намаления и никога няма да си го позволим! При нас можете да бъдете сигурни, че получавате продукта на истинска промоционална цена!

Ако имате още въпроси към нас, не се колебайте да ни потърсите на някой от посочените начини за контакт с нас. На разположение сме за Вас денонощно в периода на кампанията!

Желаем Ви приятни минути с онлайн магазин SixTrips.com!

АКТУАЛНО Виж всички

Какви мерки предприехме относно разпространието на коронавируса /COVID-19/?

Скъпи клиенти,   Ние ще продължим да работим и да сме на Ваше разположение за въпроси и поръчки, въпреки разпространението на...

Прочети всички

Кампания "Travel Friday"!

Скъпи приятели и тази година по традиция отбелязваме черния петък с големи намаления под кампания "Travel Friday" !  ...

Прочети всички

При всяка направена бърза поръчка, получавате 5% отстъпка!

Уважаеми клиенти, Не се колебайте да поръчате! Само сега, при всяка направена от Вас " БЪРЗА ПОРЪЧКА " , ще получите 5% отстъпка!...

Прочети всички

10 полезни съвета при избор на раница за училище за вашето дете

Наближава времето, в което ще трябва да подготвите детето си за новата или за първата учебна година. Предстои Ви сериозна подготовка и ние от...

Прочети всички